Hejdå, ljuva sommar.

2014-09-01 @ 06:53:11
Jag har njutit många dagar den här sommaren. Det hade nog inte skadat att ligga en stund till i solen, dock. Nu börjar hösten komma allt närmre, men jag kan inte säga att jag längtar till kylan.

Nu är det ungefär ett halvår sedan jag fick reda på varför jag har varit så trött. Jag har nämligen en underfunktion i sköldkörteln, den producerar för lite hormon som behövs för att regelera ämnesomsättningen. När man inte har tillräckligt av detta hormonet så går kroppen som på lågvarv. Har ätit medicin sedan jag fått veta detta och är mycket piggare nu för tiden! Snart kommer jag kanske ha tjockare hår, bättre naglar och få en måendeboost utöver detta.

Jag har i alla fall hunnit åka till Junsele i år. Det var jag, mamma, pappa, Jimmy och Zeke som åkte dit. Det fanns oerhört lite plats i baksätet eftersom jag fick trängas där med mamma och Zeke. Jag hann fiska litegrann där uppe i alla fall, fick upp en gädda.

Utsikten, ångermanälven kan verkligen se vacker ut!

Huset ser ut som det alltid gjort, men gården utvecklas hela tiden!

Zeke var förstås nöjd hela tiden! Han älskar Junsele lika mycket som mig ;)
Nu i augusti har jag försökt mig på att studera samhälle på distans. Det går inte så bra dessvärre, känner att jag får skylla mig själv eftersom jag mer eller mindre lät en studie- och yrkesvägledare välja åt mig... Får ångest så fort jag öppnar första uppgiften, som handlar om en Olle som har ställt till det för sig själv rejält ekonomiskt och bestämmer sig för att bli kriminell. 
Jag funderar på om det enda rätta jag kan göra är att ge upp, ligger efter enormt pga att det känns hopplöst att ta tag i. Tänkte i så fall ta nya tag med ett annat ämne, kanske svenska eller matte.

RSS 2.0