Rätt så galen lördagskväll.

2011-10-31 @ 18:58:28
Minns inte hela lördagen ens, men vet att jag tappade bort delar av min mobil samt lappen för jackan. Otippat? Nää. Jävlar vad yr jag har varit. Plötsligt fanns inte någon av de människor jag var där med och så yrade jag runt själv. Träffade på Jesper och han var gullig nog att vänta med mig tills hogges stängde så att jag kunde beskriva- och hämta ut jackan.

Träffade även denna galna clownen som jag bara måste både länka till, och visa bild på! (Robin Blomdahl)


Fotograf: Hanna Ädel, http://photohanna.blogspot.com/

En hel veckas närvaro.

2011-10-28 @ 14:25:24
Nu har jag äntligen lyckats med något! Enda sedan i torsdags då jag tog det tunga beslutet att gå ifrån Olle, så har jag lyckats se till att ha 100% närvaro. Vet inte riktigt hur det gått till egentligen. Antar att jag bara känner att jag vill lära mig att leva för egen vilja och för min egen skull. Leva ett liv och vara lycklig. Känna glädje över att leva! Inte så som det varit tidigare i alla fall.

Ser mig om efter boende nu, men det verkar som om jag kan bli inneboende i Hannahs lägenhet med tanke på att hon ev ska flytta med Jimmy till stockholm. På så vis behöver hon inte bestämma sig direkt och jag kan även få känna efter hur den känns innan vi går vidare och tar ett riktigt beslut.

Längtar efter känslan av att få vara självständig, må bra och att känna att jag vill leva. Det funkar jättebra att prata med Eva, kuratorn på forsa folkhögskola, och nu får jag även rådgivning från Anna-Lena (sjukgymnast) om hur jag kan göra för att förbättra mina vanor.

Jag och mamma har bestämt att vi ska börja simma ett par dagar i veckan och så ska jag även vara med på ett tungt träningspass i veckan med bromanpersonalen på forsa. (Passet kallas för teachers torture) För övrigt har jag väl tänkt försöka röra mig åtminstone varannan dag. Promenader först och främst och när konditionen förbättras så ska jag jogga. Har ju min crosstrainer här hemma, vilket kommer att passa bra i vinter.

Hårda tag för mig, med andra ord! Har förstått att det bara är jag själv som kan förändra min livssituation, men det är först nu som jag ens vill och tycker att det är värt att ta tag i saken. Jag är trots allt tjugo år (snart 21) och har inte lust att gräva ner mig nått mer. Det är så lätt att vara djupt deprimerad och låta tiden gå.. Men då får jag inget gjort! Inget plugg, sköter inte tiderna och har hög frånvaro. Men nu är det som sagt dags för en förändring. Denna veckan är en bra början!

Fan vad jag är bra! Det här klarar jag finemang!

Funderar på att vara zombiebrud i helgen. Behöver fan inte klä ut mig!

2011-10-27 @ 23:35:16

Funderar på att vara zombiebrud i helgen. Behöver fan inte klä ut mig!

Inte ett dugg dimmigt

2011-10-26 @ 19:18:39


Om inte ens du..

2011-10-21 @ 07:20:00
Om inte ens du orkar kämpa för mig.. Vem fan ska då stå ut med mig?

Tom.

2011-10-20 @ 22:51:14
Hoppet dog. Väskorna packades. Och nu sitter jag här. Ensam.

Riktigt förkyld och nyfärgat hår.

2011-10-12 @ 20:00:48
Har varit riktigt sjuk sedan i torsdags men börjar nu känna att jag är på bättringsvägen. Första dagarna låg jag mest och sov, yrade och tog det lugnt. Har haft feber till och från, men nu börjar jag känna mig mycket bättre. Snorar väl fortfarande och hostade hela natten till idag, men imorgon ska jag släpa mig till skolan hur trött jag än är!

Igår åkte jag hem till Iggesund och umgicks lite med Isabelle och Hannah. Sedan berättade jag för Isabelle hur jag ville att mitt hår skulle vara och hade tagit med mig hårfärg. Både blekning och mörkbrun färg. Resultatet skulle då alltså bli; mörkbrunt underhår och ljusa slingor i min mörkblonda naturliga hårfärg. När jag precis sköljt ur håret såg det förjävligt ut! Håret såg ut att vara orange osv, men när jag fönat håret så upptäckte vi att resultatet var ganska bra ändå.

"Typ finaste blonda färgen!!"


När jag kom hem senare så testade jag att platta och spraya håret. Hade velat tupera det litegrann också för att få lite volym, men jag äger ingen kam för tillfället! Efter det såg det alltså ännu bättre ut. Så pass att jag skrattade rakt ut och undrade vad den där frisyren hade på mitt huvud att göra!

Lite besviken blir jag däremot när jag inte lyckas få en realistisk bild på mitt hår. Det ser mycket bättre ut i spegeln... ><'

Hemma: trött och slut

2011-10-05 @ 15:22:25
Jag sitter här och är riktigt sugen på att få in lite häst i mitt liv. Jag ser mig omkring och funderar på vad jag har för möjligheter. Samtidigt som jag vill lära mig så mycket som möjligt, så har jag svårt för tanken på att börja på någon av de ridskolor som finns här. (Vet inte ens om jag har råd med det heller, så)

Det är sjukt hur mycket jag saknar hästpyssel, mysiga turer osv. Men vad har jag för möjligheter? Jag känner inte mycket hästfolk, så jag har ingen fot inne i hästvärlden alls.

Sen vet jag att jag knappast kan ha en egen- eller foderhäst. För lite erfarenhet, pengar och kunskap om hästar. Något jag har funderat på däremot är väl det där med medryttarhäst. Jag har testat det tidigare, även om det inte var någon lång stund, och jag vet att det kan fungera. Däremot saknar jag fortfarande kontakter och vet inte hur sjutton jag skulle kunna hitta en lämplig häst där jag kan hjälpa till.

Eftersom det var en tid sedan jag faktiskt red så måste jag dessutom mjukstarta. Funderar på om det skulle kunna gå att rida för instruktör/privat lektion med en ev medryttarhäst eller liknande. Sedan vill jag hålla utkik efter kurser och läsa på det jag kommer över om allt som har med hästar att göra.

Jag saknar det verkligen! Men just nu har jag svårt att hitta några möjligheter. Håller utkik efter medryttarhästar hela tiden, men det finns aldrig någon i närheten som funkar.. Det känns bara så himla tråkigt och hopplöst.. Vad sjutton kan jag göra?!

Hungrig men dålig matlust.

2011-10-04 @ 12:24:23
Vet inte ens vad det är till lunch, men nu sitter jag i datorsalen på skolan. Ångrar nästan att jag inte sprang till matsalen och kollade efter någon god frukt! Men det blir svårt att hinna nu.

Om tio minuter har jag engelskalektion enda fram till klockan 15:00 , men jag funderar på att be att få dra hem och jobba. Inte för att jag tror hon godkänner det med tanke på min frånvaro, men ändå. Är så sjukt hungrig, trött och slut bara.. Så jag hade gärna åkt på affärn och köpt kaffe + något annat gott istället för att sitta och vara hungrig i 2,5 timme.

Ser vad det är till lunch nu.. Någon sorts korv i ugn. Jag hade nog inte ätit skiten ändå. Undra om kiosken är öppen?! Nu är det fan bara fem minuter kvar. Har lyckats slösa bort hela lunchrasten på matte + lite nörderi, istället för att gå och äta alltså.. Bravo.

True story #1

2011-10-03 @ 10:30:49







Verkar som om vi har fått en lägenhet!

2011-10-03 @ 10:29:21
Fy fan vad skönt! Jag och Olle har ev fått tag på en tvåa här på håsta nu. Det är bara kontraktskrivning kvar och inflytt redan nästa månad! Riktigt spännande det här och det känns sjukt bra att jag äntligen kommer få ha ett riktigt hem, där jag själv bor och så att få betala min del av hyran. Underbart!

Är nästan utvilad efter den här helgen dessutom, för en gångs skull. I fredags var det fest hos Niklas med Fredrik, Terese, Sania, Olle, Martin, Niklas och några till. Vi drog ner till krogen: Olle var kalasfull, öppnade en insmugglad öl på bockarna och blev utkastad. Då bestämde jag mig för att dra hem med honom istället för att han skulle vingla hem ensam. Det var ganska tungt att stötta honom när han vinglade runt som en dåre..
Fy sjutton vad glad jag blev för alla komplimanger jag fick den här kvällen! Förutom karlar så var det till och med flera tjejer som kom fram och berättade att dom tyckte jag såg bra ut! Det är fan otroligt vad det värmer.
Det var fest igen i lördags, men jag var bara med på förfesten och sket dessutom i att dricka någonting. Vet hur trasig jag blir när jag dricker, så en tvådagars är inte direkt passande när jag har skola att komma upp till. Det var trevligt, även om jag blev lite uttråkad av alla fyllon som spelade tv-spel.

Sen en sista grej innan jag springer iväg och fixar mig inför skolan. Min mobil är äntligen tillbaka, så den ska jag nog hämta ut så snart jag kan! Undra om jag har fått en ny eller om dom har reparerat den gamla..?

RSS 2.0