Kände att den här roliga historian är värd att dela med sig av idag!

2011-04-28 @ 19:24:58
Theres a bus full of all these ugly people. One day the bus driver runs the bus off a bridge and everyone on the bus dies. When the all get to heaven, God tells them that He would grant them each one wish. The first of the ugly people thought about this. Then he said that he wanted to be handsome. All the ugly people started to wish that they were pretty, beautiful etc. God sees the last person laughing his butt off. As the people continue wishing the same thing, God sees the last person laughing and Hes thinking "WTF."
When the last person makes it to God, he says "Make them all ugly again!"

Såg en FB-grupp om 13 saker som tjejer aldrig skulle säga. Måste bara kommentera den lite!

2011-04-23 @ 13:41:45
1. Kan inte vårt förhållande bli mer fysiskt? Jag är trött på att bara ha sex 2 ggr om dagen...
Stämmer inte alls. Har redan klagat på att jag vill ha mer sex. Jag är tydligen mer sugen än pojkvännen min.

2. Älskling jag såg att du hade lämnat toalettringen uppe, vad gulligt av dig.
Okey. Nä sådär skulle man väl aldrig säga. Om man nu inte är riktigt sarkastisk då. Brukar dock inte klaga på att toalettringen är uppe.

3. Jag skiter om det är "Alla hjärtans dag", ikväll är det LAN som gäller!
YES! Det skulle jag lätt kunna säga! Har aldrig brytt mig om detta påhitt med alla stjärtars dag.

4. Älsking förlåt för att jag glömde vår bröllopsdag igår, kan jag trösta med sex?
Ja, jag skulle be om ursäkt. Men nej, jag skulle inte fråga om lov före jag tröstar med sex.

5. Måste vi städa kan vi inte låta det vara så här, mysigare då.
Både jag och Olle kan leva grisigt länge innan vi gör något åt saken.

6. Den här diamanten är alldeles för stor!
Usch. Skulle aldrig vilja gå runt med nått på mig som är värt för mycket.

7. Älskling jag ska på middag hos mina päron ikväll och du behöver verkligen inte komma!
Nää. Behöver gör han väl inte. Men nog vore det trevligare!

8. Älskling kan vi inte åka till Madrid och se Real Madrid spela fotboll?
.... Okey denna stämmer för mig. Ogillar att bara kolla på sport ^^

9. Får den här klänningen mig att se smal ut?
Brukar ju vara motsatsen man säger, men jag brukar inte ställa såna frågor.

10. Herre gud måste du vara som en tjej när vi handlar kläder, tar ju hundra år!
Jag tycker faktiskt inte om att shoppa. Så detta skulle lätt kunna komma från min käft.

11. Älskling jag har mens denna vecka men nummer 2 är öppen om du skulle vara sugen!
Haha! Så sant. Sen har vi ju mun och tunga också, vi tjejer ^^ (dock inte efter analt)

12. Vadå komedi ikväll... Jag har hyrt hela Die Hard serien, yippie kay yay mother fucker!
Well. Jag skulle aldrig säga "yippie kay yay mother fucker". Men jag ser hellre skräck/action före komedi.

13. Jag struntar i om det är rea! 1500:- för en klänning av Armani är helt enkelt för mycket!
ETTUSENFEMHUNDRA?! För en JÄVLA klänning?! Bara för att det är en MÄRKESVARA?! Sug kuk Armani.

Påbörjat en bild på två råttor.

2011-04-22 @ 21:08:34


Landskap. Denna började jag med klockan tolv på dagen. Var färdig nio timmar senare!

2011-04-22 @ 01:01:11


Skrivkramp. Inte för att jag har skrivit. Nä. Det är för att jag sitter och kladdar i PS!

2011-04-21 @ 11:47:27

 


Men vad fan... Varför har jag en rosa bakgrundsfärg för? Jag avskyr ju den färgen!

2011-04-20 @ 12:14:26
Varför i helvete hade jag såhär jävla svårt att somna inatt för?! Hade ju världens jobbigaste städdag igår och kände mig helt slut redan vid tiotiden! Sista gången jag kollade på klockan så var den halv fyra på morgonen och då har vi lagt oss direkt efter filmen som tog slut mellan elva och tolv. Klockan sex imorse klev Olle upp och då vaknade jag av att han förde en massa oväsen. Inte fan kunde jag somna efter det heller. Två timmars sömn?! Tack så mycket, "myror-i-kroppen-känslan". Undra varför jag har så svårt att sova hela tiden..

Det var meningen att jag skulle vårstäda hela lägenheten idag. Tror du jag lyckades?

2011-04-19 @ 21:08:48
Idag har jag städat. Hela dagen. Ville inte leva som en gris (som en karl) nått mer, så jag började plocka iordning överallt. Fan vad tid det tog! Luftade täcken, bytte lakan, diskade, dammade, plockade tvätt osv. Men det fanns fan inget slut på arbetet! Vill inte ens försöka beskriva hur äckligt det var under sängen. Tvivlar på att Olle har städat där en enda gång sen han flyttade in. Och så en sak till då.. Han äger ingen sop eller sopskyffel! Hur klarar man sig utan det? Blev till att störta iväg och köpa det när det var bara golvet kvar. Men vid det laget var vi båda så jäkla trötta och hungriga (jag för att jag städat hela dagen och Olle för att han varit på jobbet), så det sket sig. Jag fixade iordning lite tortillini i ostsås till min karl och mig istället, så att han kunde sluta gnälla över hungern mera. Gott var det!

Har redan nämnt det en gång men jag säger det igen. Jobb! Fan Olle har äntligen lyckats få ett jobb! Hudiksvall kanske inte är så jäkla arbetslöst ändå. Fattas bara att jag får någon sorts inkomst nu då, så klarar vi oss finemang sedan. Oj. Hur kan jag vara såhär trött redan?

Familjens schäfer-/jämthund. Zeke <3 (Uttalas Secke)


Min käraste Olle har varit både skäggig och långhårig han <3 Just nu är han bara skäggig, min karl. Älskling <3

2011-04-14 @ 06:36:59


Flera timmars sex kan ge oönskade konsekvenser dagen efter.....

2011-04-11 @ 22:08:52
Jag har träningsvärk överallt. I rumpan, i låren, i bröstmusklerna, i axlarna och i armarna. Inte lite heller! Det gör verkligen fruktansvärt ont varje gång jag gör en liten rörelse. Ska jag upp ur soffan och fixa något så slutar rörelsen med ett ett skrik eller ett stön (om jag försöker vara tyst, men misslyckas) så jag kan inte påstå att jag har rört på mig mycket idag. Det var skönt att småmassera axlarna medan jag tog en riktigt varm dusch kan jag lova.

Nu blir det lite WoW innan jag lägger mig. Imorgon är det dags för jobbcoach. Inte tvättade vi i söndags heller, så nu måste vi boka en ny tid.


En liten påminnelse till alla bara. Jag tycker att det är ganska viktigt.

2011-04-10 @ 09:05:47
Tänk vad ett litet hej kan göra. Det kostar oss inget alls att hälsa. Hej till busschaffisen, folk man möter osv. Ett enkelt hej och/eller ett litet leende. Vad är det värsta som kan hända? Att inte få en hälsning tillbaka kanske? Men det är deras förlust. Dem känner sig antagligen dum som inte hälsade tillbaks eller så hörde de bara inte att man hälsade.
Att någon hälsar på mig och att få hälsa tillbaks kan ibland göra min dag.

Jag tycker att folk ska sluta att titta ned i marken när de går runt på stan. Att kolla nedåt kan göra oss negativ och nere. Om man däremot tittar uppåt så fylls man av glädje. En glädje jag inte känt till förrän en mycket god vän sa det till mig för inte så länge sedan.

När jag känner mig på dåligt humör brukar jag påminna mig själv. Jag tycker inte om att komma på mig själv med att gå och kolla ner i marken. "Kolla uppåt dumme fanskap! Vad tjänar det till att vara sur och tvär?!". Så då gör jag det. Kollar upp i himlen. Första blicken känns nästan fånig och som om det inte hjälper. Men så kollar jag upp igen och kanske än en gång. Då kan jag inte låta bli att le. Det är som om himlen ser ner på mig och ler, hur taskigt väder det än är!

Gå rakryggad, håll blicken uppe och våga hälsa på människor. Var stolt! Alla borde vara stolta över sig själva, för visst är vi fantastiska?

Godmorgon söndag. Yr i bollen och noll sömn i natt! (Olle har inte heller sovit)

2011-04-10 @ 08:14:02
Nu sitter jag och hinkar kaffe och spelar WoW med Olle. Han är tio levlar efter mig, så jag boostar honom igenom en massa questar nu. Damn vilket nördsnack det blev nu, men jag är väl för yr för att prata om något vettigare! Skallen är proppad med en massa attacker osv ;)

Senare dag, tror det är klockan ett, så ska vi tvätta. Får se om vi får oss någon sömn innan söndagnatt! Bjuder på en gammal bild också när jag ändå är lite knasig.

Detta är mitt och mina tjejers "band" The Jancs. Vi spelade en egenskriven låt på grötfesten som iggesundskolan anordnar för 7-9:an.

Man måste svälja stoltheten om man vill överleva, vissa gånger.

2011-04-08 @ 20:49:09
Idag har jag och Olle varit till soc. Det var fan på tiden egentligen, med tanke på hur långt under existensminimum vi levt de senaste månaderna.

Den här helgen kommer nog att bli lugn för min del. På söndag ska vi tvätta. Jag måste komma ihåg att skriva ihop mitt CV och personliga brev också. Sen ska jag hinna söka nått jobb innan jobbcoachen på tisdag, är det tänkt.

Tråkigt väder och ensam hemma

2011-04-07 @ 16:49:26
Känns som om det blir lite sims3-nörderi i min ensamhet nu. Olle är borta och spelar tvspel hos en polare och jag känner mig för trött för att göra någonting vettigt. Vore det inte så himla tråkigt väder så hade jag gått ut och promenerat en sväng istället för att sitta här inne i lägenheten.

Fan. Först och främst borde jag diska kom jag på. Sen ska jag gosa med råttorna också efter att dom har varit ute och kutat litegrann.


Jag saknar dig, Cri-kee <3 (Klicka på bilden för bättre kvalité)

En klunk kallt kaffe

2011-04-06 @ 15:52:55
Vilken syn! Både jag och Olle sitter med varsitt block och ritar. Hade någon sagt det till mig för ett år sen så hade jag nog skrattat! Nu blir jag däremot tvungen att lägga ifrån mig pennorna ett tag och fixa mitt CV och personliga brev. Sen ska jag kika runt och se om det inte finns något jobb jag kan söka så att jag kan komma med någonting nästa gång jag ska till jobbcoachen.

Grubblar även över hur fan jag ska lyckas få fram pengar till metaltown på två månader.. Jag bara måste se Avenged Sevenfold live! Måste säga att det är min största önskan just nu. Det är så typiskt att dom tänker komma till sverige och spela precis när jag har noll i inkomst..


Over My Shoulder

2011-04-05 @ 12:14:37
Nu sitter jag här med en kaffekopp i handen, musik på hög volym och sjunger för glatta livet! Man måste passa på de stunder man är ensam här hemma. Klockan tre ska jag till jobbcoachen och någon gång efter det ska jag och karln min hem till päronen och skriva ut lite papper. Min käre storebror kommer hem från jobbet i stockholm idag, så jag hoppas på att få hälsa på honom också medan jag ändå är i Iggesund!

Jag kunde inte sova så bra inatt heller. Jag begriper inte hur det är meningen att man ska göra! Tankarna flyger iväg på tre röda och jag har ingenting att säga till om. Nu när jag sitter här, sjungandes och glad, så kan jag absolut inte förstå att alla dessa mörka tankar får plats någonstans där inne. Lyckades reda ut ett och annat mellan mig och Olle åtminstone. Även om det gör ont så är jag glad att jag äntligen kan lägga det där bakom mig. Man kan alltid hoppas att det inte fortsätter att gnaga någonstans i skallen.


Jimmy, kära storebror <3


Nattliga tankar

2011-04-05 @ 12:06:44
När mina tankar snubblade över ett par gamla minnen under natten så kändes det som om jag fick en uppenbarelse. Det är nämligen så att jag har en del problem nu i äldre dagar efter saker jag tror hände när jag var liten.

Jag har till exempel svårt att vara uppi småbarn. Grejen är att jag inte har funderat så himla mycket över det. Jag har bara alltid känt en sorts obehag varje gång jag är för nära ett litet barn. Jag har alltid tänkt och hoppats att problemet går över när jag väl ligger med mitt egna nyfödda barn i famnen. Men tänk om det inte gör det?!

Det jag tänkte komma fram till är i alla fall att jag tror att jag kom på varför jag känner såhär inför barn. I ett barndomsminne jag har så är det en bebis hemma hos oss. Jag tror att jag är ganska liten eftersom jag känner igen den gamla hallen (vi har renoverat om). Bebisen går i alla fall strax framför mig och jag ser att han/hon vinglar. Då sträcker jag ut armarna i ett försök att se till att han/hon inte ramlar. Dock får det motsatt effekt och jag råkar istället knuffa honom/henne. Vet inte om det gick illa eller så, men jag kommer ihåg att jag fick en himla massa skäll.

Känns som om jag borde fråga mamma om hon minns detta. Nu när jag tänker på det, trodde de vuxna att jag knuffade barnet med flit?! Jag vet inte om jag förstår varför dom annars skulle skälla på mig.. I och för sig kan det ha varit en himla pressad situation som gjorde att det gick ut över mig, men ändå.

Promenad genom staden

2011-04-04 @ 23:07:52
Jag och Olle bestämde oss helt random för att promenera ner till centrum strax efter mitt blogginlägg tidigare idag. Det börjar kännas lite väl varmt att gå med vinterjacka och halsduk nu! Fast det blåste i och för sig ganska kallt, så jag är nog glad att jag klädde mig ändå.

När vi ändå var på stan så passade jag på att hämta ut mina p-piller. (Det var fan på tiden!) Gud vad skönt det var att jag bara behövde betala hundra kronor för en årsförbrukning istället för tvåhundrafemtio som jag trodde dom skulle kosta efter man fyllt tjugo.

Nu ikväll lyckades jag även bli färdig med bloggdesignen. Det känns skönt med en så enkelt kodad blogg, måste jag säga! Enkel men stilren och utan äckliga, skarpa färger.

Måste tvinga honom att ställa upp på bild alltså.. Har inga nya, bra bilder.


Min Olle <3


Bekymmer om nätterna

2011-04-04 @ 15:03:07
Jag har haft svårt att sova i flera veckor. Det beror antagligen på att jag inte gör speciellt mycket om dagarna och därmed ligger med en massa överskottsenergi när det väl är dags att sova. Det konstiga med det hela är att jag vissa nätter känner mig jättetrött när jag lägger mig. Men inte fan kan jag somna!

Tankarna bara flyger runt i huvudet. Just inatt upptäckte jag till min förskräckelse att jag börjar få självmordstankar igen. Jag får helt enkelt för mig att det vore så himla mycket enklare att ta den genvägen. Varför känns allting så hopplöst?

Just nu känns det inte som om jag har så mycket att vara glad över i mitt liv och därför tänker jag försöka skriva en lista på allt jag har att vara tacksam över.

• Olle
• Råttorna Cri-kee och Captain Hook
• Tak över huvudet och mat i magen
• Bra dator
• Familjen + familjens hund
• Möjligheten att få barn i framtiden
• Kamerautrustningen
• Ett par bra vänner
• Möjligheten att plugga till höst med en rätt så bra inkomst
• Böcker förgyller vardagen
• Promenader likaså (de gånger man tar sig ut)
• Bättre mående än förra året och bakåt
osv


Jisses! Den skulle kunna bli bra mycket längre. Även om det mesta är ganska smått så har jag mycket att vara tacksam över. Bara för att behålla denna positiva känslan så skiter jag i att skriva en motsatt lista.

Nystartad blogg

2011-04-03 @ 15:35:20
Jag bestämde mig precis för att starta en ny blogg. Jag har redan haft en blogg men kände att jag ville börja om den här gången. Denna bloggen finns endast för min egen skull. Här tänker jag lagra alla mina fina minnen, men även skriva av mig under dåliga tider.

Ett av mina största intressen är fotografering och just därför kommer jag att dela med mig av många bilder. Jag har alltid varit väldigt djurintresserad och har just nu ett par stycken härliga råttgrabbar här hemma.

Till hösten kommer jag att börja plugga men just nu gör jag inte mycket, så just därför kan det vara skönt att ha en blogg att underhålla sig med.

Nått annat jag kan berätta är väl att jag heter Nathalie och bor i hudiksvall med min pojkvän. Ettan kan kännas liten ibland, men jag har inget emot att bo uppi min kära karl ändå!


RSS 2.0