Nyklippt tjej.

2011-11-24 @ 17:04:47
Har precis fotograferat nya frillan. Batteriet är slut i båda kamerorna + att min mobil är halvt paj så att jag inte kan använda kameran på den, så jag blev tvungen att köra med webcam.. Aja. Tills jag hittat kameraladdarna!



Syns att jag spårade ur lite när jag försökte fixa bilder.. xD


Känner mig uppåt och inspirerad!

2011-11-24 @ 17:00:56
Jag är sjukt glad att jag fick uppleva gårdagen. Det var nämligen en temadag på forsa folkhögskola, som handlade om beroende. Och vilken föreställning det var! Jag skrattade. Jag grät. Jag skrattade igen. Lärorikt, rörande, sorgligt, roligt, intressant och vackert. Oj vad glad jag är över att jag fick uppleva detta. Episkt.
Efter skolan drog jag och Lotta en sväng på stan och shoppade lite nödvändiga prylar inför fest&utgång på lördag. Där mötte vi Helén (Förvånad jag blir. Eller inte.) som också var ute efter att spendera "lite" pengar.

Efter skolan idag missade jag bussen som gick vidare mot iggesund och kunde inte göra mycket annat än att vänta en timme på nästa. Så jag bara satt. Satt på busstationen i ungefär tio minuter och funderade på vad jag skulle kunna göra på stan medan jag väntade. Oturligt nog hade jag redan varit på stan och handlat det jag behöver (som sagt), så jag bara satt. Sedan slog det mig. En tur runt lillfjärden! Så fick det bli. Men när jag nästan tagit mig varvet runt så insåg jag hur utmattad min kropp verkligen är. Fick påminna mig själv om att inte anstränga mig så mycket mer förrän jag är frisk, men fan vad skönt det var!

Just nu funderar jag på att försöka få någon sorts ordning på rummet här. Men det är så jäkla rörigt och jag har ingenstans att göra av mina grejer! Får se om jag orkar.. Är verkligen helt slut! Måste även försöka komma ihåg att jag ska köpa mat till råttorna.

Vad hände egentligen i helgen?

2011-11-22 @ 21:48:30
Den här helgen spenderade jag i lägenheten på håsta med Olle. Klev upp sju både lördagen och söndagen, då Olle drog till jobbet. Hur länge orkade jag hålla mig uppe då? En kort tid efter att jag klivit upp funderade jag på om det började bli dags att lägga sig.. Varför? Jo för att jag fick för mig att det började bli sent på natten. SÅ trött var jag. SÅ feberyr var jag. Satan i gatan vad jag har yrat! Ska nog inte ens gå in på drömmarna. Orkade inte göra någonting. Låg bara och kollade på serier och filmer. Vet att jag sov större delen av helgen i alla fall.


Bild från junsele. Tagen efter ett dopp i ångermanälven. Oj vad jag längtar tillbaka!

Jag får tydligen aldrig bli frisk från den här jävla förkylningen.

2011-11-16 @ 05:55:20
Redan igår kände jag av det första tecknet på att en förkylning är på gång. Halsont. Det gjorde bara ont en stund efter att jag vaknat och med tanke på att jag aldrig ens blev riktigt frisk från senaste förkylningen så märkte jag ingen större skillnad. Nu idag däremot. Ännu mer slem, snor och halsont. Inte kul.

Igår gick jag och la mig före tolv för första gången på länge. Jag vaknade automatiskt halv fem. Wtf? Jag förstår mig verkligen inte på det där. Varför kunde jag inte få sova en timme till, så som jag ställt klockan? Jag brukar väl ändå inte vakna tidigt utan hjälpmedel? Undantaget är då jag lägger mig redan vid 20-22 tiden. Då brukar jag alltid vakna igen runt två på natten.

Idag ska jag klippa mig hos min kusin på L'artist! Luggen behöver verkligen trimmas, hela håret ska toppas och slutligen klippas upp. Annars vet jag inte om det är något speciellt jag vill göra. Inte den här gången i alla fall! Men jag funderar på att testa göra något mer extremt.. Frågan är vad.


Nu längtar jag efter dig <3

Edit: Med tanke på att jag skrev om att provrida förra veckan så kanske jag borde berätta om hur det gick med det? Det blev aldrig något eftersom jag mådde så pass dåligt och nu ska Annika (som hon heter) resa bort fram tills 1 dec. Tills dess blir det inget rida, tyvärr.

Det är komplicerat..

2011-11-13 @ 23:37:15
.. men jag älskar dig otroligt mycket ändå!

Sitter här och funderar på hur sjutton jag ska kunna somna. Tänker nörda litegrann så länge så kanske tröttheten kommer.

Riktigt sliten och outvilad

2011-11-11 @ 17:23:15
Den här veckan har varit riktigt jobbig att genomlida. Inte nog med att jag har mått så pass dåligt fysiskt att jag varit tvungen att sjukanmäla mig hela veckan.. Har även haft sjukt svårt att sova. När jag väl somnar så drömmer jag bara en massa skit och mardrömmar. Känner mig därmed inte ett dugg utvilad.. Nu är det helg i alla fall. Tänker försöka få så mycket som möjligt gjort och samtidigt vila upp mig. Undra hur lätt det kan vara?


Blodtörstig zombie - Olika versioner

2011-11-08 @ 19:49:17

 

 


Ska provrida på torsdag eller fredag!

2011-11-08 @ 13:20:06
Har glömt att skriva ned detta så jag tänkte göra det nu. Jag la nämligen upp en blocketannons i helgen, där jag letar efter en medryttarhäst. Har fått flera lockande svar, men det som låter allra bäst just nu är förstås två hästar som behöver motion hos en Annika bara någon kilometer från forsa folkhögskola! Vi bestämde oss för att jag ska höra av mig när jag vet om jag kan komma på torsdag eller fredag och på henne lät det som om hon gärna vill ha hjälp snarast eftersom hon ska resa bort. Jag är rätt så nervös eftersom det var rätt så längesen jag red, men jag är trots det otroligt exalterad! Äntligen ska jag få hoppa upp på hästryggen och känna den glädjen igen. Kan knappt vänta!

Något annat som är riktigt roligt är att Lotta verkar veta vem Annika är eftersom hon ridit där och lärt sig sjukt mycket mer än många år på ridskola, så det låter verkligen jättebra! Nu hoppas jag på en riktig uppfräschning av ridkunskaperna och så småningom vill jag prova rida inför instruktör och lära mig ännu mer.

Har knappt sovit alls + migrän.

2011-11-08 @ 11:12:18
Känner hur det dunkar i huvudet och har inte kunnat sova överhuvudtaget. Varför kan jag inte somna trots att jag är så jävla trött? ÄCKLIGT trött dessutom. Sådär degig-i-huvudet-trött! Gav i alla fall upp nu när klockan blivit så mycket som halv tio på förmiddagen och nu sitter jag här. Domnad, dunkande huvud men ändå inte så illa som tidigare. Trött som sjutton. Ibland känns det som om jag sover egentligen och att detta bara är en dröm. Har jag feber? *Gå och ta tempen* 38,4. Borde jag sova? Fan jag vill bara dra täcket över huvudet nu...


Upp-och-ned-vänd katt som ändå är åt rätt håll.


Headers skapade av mig - då och nu!

2011-11-08 @ 03:39:04

Detta är den äldsta sparade headern jag har i datorn!


Detta var för en hemsida jag drev tidigare.


Det tar sig...?


En inte alltför lyckad header till Hannah. Har lite svårt att jobba med både svart och rosa färg.
(vilket var den största önskan med bloggendesignen..)



Försökte knåpa ihop en liten header till Caroline, hähä.


Försökte dona med en header till Eimi. Gick sådär.. Har för mig att jag var hyfsat nöjd!
(Lägg märke till att jag fastnat för den där textstilen. Den kommer nämligen från Resident Evil!)



Drev en liten sexblogg tsm med en annan anonym tjej. Började göra lite enklare och mer stilrena headers.


Den här minns jag att jag inte ville byta ut. Tyckte att den visade vem jag är på tok för bra. Nöjd tjej, var jag!
(Fortfarande resident evil texten)


Denna var till min kusin. Var rätt nöjd, men jag tror det är för att jag hade så fina bilder att arbeta med!


Fick den stora äran att knåpa ihop en hel design till min lillasyster (KRÄSEN!) och vart riktigt nöjd med headern.


Gick lite åt det mer enkla och stilrena hållet igen då jag drev en viktblogg.
Sket sig dock när jag blev på smällen och gick upp igen! :@ Tur att det går nedåt nu :D


Den här levde kvar läänge, länge. Sitter fan fortfarande kvar på min tidigare blogg.


Hade från början denna enkla designen på den här bloggen. Enkel, men ändå så underbar!


Min nuvarande design på denna bloggen. Har inga planer på att byta ut den än så länge!


Senaste skapelsen. En okomplicerad och stilren liten header till Caroline.

Lite bilder från Erik Norbecks halloweenfest.

2011-11-08 @ 01:07:55
Nu är första skoldagen efter lovet avklarad. Är hur trött som helst men har ändå sjukt svårt att slita mig ifrån datorn! Inte för att jag är förvånad, men.. Den här helgen var jag, Lotta och Caroline på halloweenfest, hos Erik Norbeck. Det var hur kul som helst och jag har kommit fram till att jag älskar att vara utklädd! Det är första gången någonsin som jag verkligen går in för att klä ut mig. Jag lade ner tid på att klä ut mig och beställde även smink och prylar från nätet. Dock så kände jag mig tvungen att rensa kundvagnen lite när jag såg att prislappen låg på över 1500 kronor. Bantade ner priset till sexhundra i alla fall! (Vilket visade sig vara rätt dumt med tanke på hur kvalitén var på själva "zombiefärgen" jag köpte)


Erik S
(Mörkrets härskare) och Erik N. (Fågel? Haha. Skämt åsido, men jag minns fan inte vad han är...)



Erik S, Emelie (Snögubbe) och fyra tjejer jag inte kan namnet på.. (Djävul, vampyr och döingar?)


Lotta (Rockare)


Lotta och Caroline (Geek)


Caroline och Lotta.


Döingar av nått slag.


Jag skulle låtsas försöka bita Erik sa vi.


Och ja. Det är meningen att jag ska se skabbig och rutten ut ;)

RSS 2.0