Varför blir jag alltid skrivsugen när klockan är så mycket?

2011-05-27 @ 04:53:18
Om jag kunde radera tre saker från jorden... Maktbegär, girighet, hat.

Sitter här och funderar på livet. Det finns så mycket skit och orättvisor i världen. Det är så mycket som går att förändra, om folket som har makt bara bestämmer sig för det!

Varför hatar alla så mycket? Varför existerar hat? Varför existerar girighet?

En till sak som jag har svårt att förstå är varför folk fortfarande kan ställa sig och trycka ner en annan människa, för att själv vinna på det. Att må bra på någon annans bekostnad. Hur bra kan man egentligen må av det? Eller kan de som håller på så inte känna skuld alls?

Det är mycket jag inte förstår. Jag kan inte förstå det hur jag än försöker heller. Varför vill inte alla väl? Om alla skulle tänka likadant så skulle världen vara väldigt annorlunda. Om girighet inte funnits så hade allt varit annorlunda. Likadant med hat.


jag älskar dig, käraste pojkvän <3

2011-05-05 @ 18:38:43

 


Ser trasig ut. Fotograferingsdags? Enda bilden på oss! .___.


Punktlista på vad som hänt sedan jag skrev sist

2011-05-04 @ 14:37:24
Var hemma i iggesund och hjälpte till att vårstäda gården. 27/4
Det var bara jag och pappa som orkade städa just den här dagen. Vi sprang runt och krattade och pratade om droger. Ganska intressant, måste jag säga! Tog även med mig en påse med smutstvätt som tvättade, med lite hjälp från mamma.

Nya hörlurar inhandlade!

Har städat en himla massa. Datum?

Har nördat en himla massa. Alla dagar
Behöver nog inte förklara något närmre!

Har handlat upp presentkortet jag fick i julklapp. 29/4
Vandrade runt med Hannah en sväng. Vi gick på indiska först så att hon kunde slösa bort sitt presentkort därifrån. Sedan gick vi till HM där jag gjorde av med 500 kr på en bh+trosor och en massa smink. Kändes nödvändigt! (Har ju för sjutton inte sminkat mig på flera månader!)

Valborg. Grillfest hos Norbeck! 30/4
Den här kvällen var riktigt rolig! Fick lov att "göra mig fin" utan att det är konstigt, för första gången på länge! Det är synd att jag inte fotograferade resultatet, för jag kände mig faktiskt jävligt snygg! (Gud. Det händer inte ofta.)
Drack lagom mycket, pratade med hur mycket folk och hade huur kul som helst! Fick även en massa komplimanger som värmde mer än vad folk antagligen tror! Fast jag måste säga att det kändes lite vågat att gå i en ganska djupt urringad klänning, utan att ha någon bh under. Komplimangerna som värmde mest kom dock från min käraste Olle!

Knäppte kort på en av Erik Norbecks polares tatueringar, eftersom de var så jävla snygga! Tror han sa att det gick på 11 000 eller nått sånt där sjukt. Lätt värt!

Arbetsförmedlingen, Socmöte och Jobbcoach. 3/5
Tre möten på raken mellan två och fyra. Ganska stressigt att hinna med, men fan vad skönt det är att få allt gjort på samma gång!

Promenad runt lillfjärn och mys i Iggesund. 3/5
Hannah kom hit och promenerade runt lillfjärn med mig efter mina möten. Var riktigt skönt att röra på sig! Åtminstone i efterhand, men det var ju så jäkla kallt! Efter detta drog vi båda till Iggesund där jag fick träffa Isabelle och Marcus. Det var riktigt trevligt! Berättade litegrann om mitt galna ex för dom, eftersom han betett sig så knas på senaste tiden och Isa ville veta vad som hänt. Sedan pratade jag och Marcus om aliens. Sjukt fascinerande må jag säga!

RSS 2.0