Hämtade ut mitt paket idag men det blev inte riktigt som jag tänkt mig..

2012-01-31 @ 20:13:54
Den som packat mina grejer har gjort ett ganska stort misstag. Han eller hon har nämligen packat ned ett par väldigt högklackade, svarta pumps som jag inte är ett dugg intresserad av och som dessutom inte är värd lika mycket pengar som de stövlar jag betalat för. (Flera hundra kronors marginal) Har slängt iväg ett mail nu och ska skicka tillbaka skiten. Fan vad tråkigt alltså! Halsbandet däremot stämmer väl överens med beskrivningen och är sjukt snyggt.

Känner mig väldigt förvirrad av en speciell karl som finns i min umgängeskrets eftersom han sagt till en av mina vänner att han har känslor för mig. (Läs: Kär, tror dock snarare att det handlar om en förälskelse i så fall) Jag förstår inte hur han kan tro att jag har något intresse av honom efter att han har raggat på precis alla mina vänner redan. Men nu förstår jag att han måste ha menat allvar då han frågade om han inte fick äta middag med mig eller åtminstone göra något annat än att festa tillsammans. Men nä. Jag har inget sånt intresse för honom och vet inte riktigt vad jag borde göra..
Och nej, han läser inte min blogg så jag skriver inte detta för att slippa konfrontera honom.


Dem flesta vet väl redan vem det är jag vill vara med och fortfarande träffar, även om vi inte har något förhållande för tillfället. Det finns liksom vissa anledningar till att det är så.


Här är en smygtitt på mitt hår också. Klippte mig igår och ska färga mitt hår i en röd-brun nyans en gång till innan det är färdigt. Funderar även på att färga en ännu rödare nyans i framtiden. Blir bättre bilder sen och då tänker jag inte vara osminkad heller!


Fick lite lust att köpa in ett par snygga vinterstövlar.

2012-01-26 @ 23:48:42

SEK 698,00 » Rea: SEK 399,00


Sen råkade jag ta hem ett skitsnyggt halsband också! SEK 145,00 » Rea: SEK 79,00

Lite nostalgisk musik, nu när man förstår texten.

2012-01-26 @ 22:17:29

Varför måste jag vara så himla trött hela tiden..?

2012-01-21 @ 19:55:05
Jag har ingen ork till någonting. Är dunderförkyld, har mycket som måste göras och orkar fan knappt ens stiga upp ur sängen på mornarna. Vad sjutton ska jag göra för att hinna ladda batterierna? Jullovet räckte uppenbarligen inte och nu sitter jag här. Mitt i smeten igen. Mitt i en termin. Längtar redan till nästa ledighet. Inte hinner jag vila ut på en så kort helg i alla fall.. Speciellt inte när jag ska vara så himla sjuk hela tiden. För att inte tala om all oro, rädsla och sorg som envisas med att suga ur all min kraft.

Kan det inte bara få gå lite bra för mig, någon gång..?

Fan vad jobbigt allt ska vara ibland..

2012-01-20 @ 21:29:02
Det värsta är att det är lite för privat för att jag ska kunna skriva om det här, men jag gör ett försök. Får bli lite av en gåta..

Det drabbar inte mig värst, men eftersom det handlar om den jag älskar så gör det fruktansvärt ont ändå. Vi är många som sörjer, men egentligen borde vi inte göra det så länge vi har henne kvar här. Vi borde uppskatta tiden vi har och ta vara på så mycket tid vi bara kan för att vara där för henne. Det smärtar mig när jag vet att min käraste isolerar sig i sin lägenhet. Nu orkar han inte ens ha mig kvar där eftersom det gör honom ont att hans smärta går ut i ilska, ofta över mig.
Han vet inte längre vad som är sorg eller glädje, bra eller dåligt. Han vet inte hur han känner inför mig. Han vet inte hur han känner inför någonting..

Det gör mig förstås ont, men jag vill alltid det bästa för dig. Just därför ger jag dig det utrymme du behöver nu, så att du får känna efter hur allt står till. Sitt inte inne med detta mer! Jag blir så förtvivlad när du sjunker in i din egen värld och vägrar att möta dina problem och din smärta.
Du förlorar sjukt mycket på samma gång, just därför förstår jag varför du gärna flyr. Det är lättast så. Eller är det verkligen det? Vet av egna erfarenheter att det inte är så. Smärtan och sorgen blir svårare ju mer du undviker att konfrontera den. Jag önskar för din skull att du tillåter dig själv att gråta nu, för det behöver du. Det är inte hälsosamt att inte reagera. Jag är glad att du åtminstone haft dina vredesutbrott, för frågan är om du inte hade exploderat vid det här laget om det inte vore för dessa.

Det jag saknar mest just nu är att ha en riktigt nära vän som man verkligen kan prata om detta med. Känns inte rätt av mig att prata med mina nya, fina vänner om något som är så tungt.

Nu längtar jag tillbaka mer än någonsin.. Käraste Junsele!

Har två stycken sötnosar i knät!

2012-01-11 @ 07:54:47
Sitter här och har det mysigt med min nya råttbebis och "styvpappan" Beat It. De två trivs superbra med varandra och senare idag ska jag introducera Quentin för resten av flocken. Det har inte funnits tid till det förrän nu.

Nu alldeles strax ska jag bege mig till kiosken på håsta eftersom jag har tur att få skjuts med Lotta till forsa folkhögskola, härliga människa! Räddade min morgon där, med tanke på hur mycket jag stressade för att hinna.

"Olle ditt fanskap, har lyxen att ligga kvar här under täcket och mysa medan jag var tvungen att kasta mig upp i kylan.."
- Men jag tycker om dig ändå! <3

RSS 2.0