Strejkar lite: Låter bli att skriva först

2012-03-27 @ 21:52:36
Tänker sitta och vänta faktiskt. Den här gången tänker inte jag vara den som alltid hör av mig först till dig. Nu är det faktiskt din tur att visa någon form av intresse av mig, för det är faktiskt inte roligt när det känns som om du inte vill ha något med mig att göra. Vi får väl se hur lång tid det tar innan du hör av dig till mig. Tre dagar har nu gått sedan jag sist såg dig och senaste månaderna så har jag varit den som kontaktat dig. Dags för en förändring, eller ingen kontakt alls.

Den här veckan har startat fint. Gick fyra km igår och fyra km idag. Fan vad skönt det är att röra på sig! Tänker fortsätta att powerwalk:a varje- eller åtminstone varannan dag. Tror att jag tänker försöka utnyttja gymmet som finns här på skolan också, men huvudsaken är att jag mjukstartar så att jag inte tröttnar för fort. Det är bättre att ta det i en takt som jag känner att jag verkligen orkar med, än att jag kör hårt i någon vecka och sedan tröttnar.

Nu blir det nog lite plugg och sedan ska jag sova. Tabletten börjar nog ta mig sjutton verka nu, så jag kanske borde lägga mig direkt istället.

Till och med tarotkorten säger åt mig att släppa taget

2012-03-25 @ 22:48:44
Det känns som om hela mitt väsen protesterar mot mitt agerande nu. Det känns verkligen som om jag måste få ett slut på den destruktiva relationen jag har med dig. Vi fungerar inte längre. Det är ingenting som fungerar mellan oss. Du är inte ett dugg engagerad och verkar inte bry dig ifall jag finns kvar eller ej.

Tyvärr så har all lust försvunnit för dig medan jag fortfarande längtar efter sex. Men vi båda vet att det inte är det största problemet i vårat förhållande. Jag känner hur jag långsamt men säkert släcker ned alla känslor jag haft för dig. Förtroendet försvann då jag upptäckte fuffens du hade för dig förut men som inte längre existerar. Däremot finns såret fortfarande kvar.

Jag tror att jag måste släppa taget för gott. Men jag är för bekväm med att inte känna mig helt ensam, känna att jag har en famn att krypa in i. Men det lilla jag får börjar kännas mindre och mindre värt att hålla fast vid. Det enda du gör är att fastna framför en skärm när jag är hos dig. Jag var med dig igår fram tills idag och du pussade mig en gång. För att säga adjö. Är det kärlek? Jag tror inte det.. Vi har ingenting kvar att kämpa för. Jag är trött på att vara den enda som vill kämpa för oss.

Bara för att skriva litegrann

2012-03-19 @ 18:48:55
I fredags var jag på begravning. Det var jättefint men förstås sorgligt alltihop. Senare på kvällen blev det några glas vin tillsammans med ett par människor som var med under dagen, men även ett par till som jag aldrig träffat.
På lördagen var det meningen att jag skulle ut med tjejerna, men det blev aldrig av för min del eftersom jag kände mig så sliten efter fredagen. Kände inte riktigt för att dra ut på krogen heller, så jag stannade hemma och vilade.

Idag har jag pysslat litegrann med min råtthemsida. Har skrivit om en del texter och lagt till mer information eftersom jag har lärt mig ännu mer, men nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med mer. Antar att det är därför jag sitter här och döskriver, trots att jag inte riktigt vet vad det är jag borde skriva. Har inget vettigt att skriva här ändå!

Någon gång under kvällen tror jag i alla fall att jag ska ta en buss tillbaka till forsa så att jag kan ta mig upp i tid till skolan. Får inte bli som imorse i alla fall, haha.

Tredje natten här på forsa folkhögskola.

2012-03-14 @ 23:41:10
Detta kommer att bli den tredje natten jag spenderar på forsa folkhögskola. Känns rätt bra faktiskt. Nästan som hemma, men inte riktigt än tror jag.

I måndags åkte jag och Lotta in till stan för lite shopping. Blev ett par linnen och ett par nya mjukisbrallor som är hur sköna som helst!

Var in till stan igår också, fast denna gången kunde inte Lotta hänga med eftersom hon skulle på elevkårsmöte, så det blev jag, Angelica och Terese som knallade runt en stund istället. Fyndade lite mer kläder och så men sedan runt 16:30 mötte jag upp Olle på dressman och efter en stund åkte vi vidare för att han skulle få handla.
Blev kvar med Olle på håsta under kvällen och sedan skjutsade han hem mig + sin bärbara dator(!) till forsa. Fysjutton vad glad jag är att jag får låna den! Eftersom den har trådlöst nätverkskort så kan jag surfa på rummet via trådlösa nätverket nu. Gladare tjej får man leta efter. Dock så fungerar internet värdelöst ibland, haha.

Det verkar som att jag ska köpa tre stycken råttjejer från en uppfödare i Umeå. Två agoutibebisar och en vuxen som ska vara med som en stabil punkt i min nystartade flock. Planen är att jag ska leta efter en lämplig avelshona (även hane förstås) och kanske ha en kull om sisådär 1,5-2 år. Vi får se! Det beror på om jag hittar någon lovande råtta och det är inte det lättaste, kan jag lova.

Läste även på aftonbladet om den där tjejen som satt i publiken på melodifestivalen förut. Blir så jävla förbannad på människor ibland. Hur sjutton kan man sätta sig och spy ur sig så jävla mycket hat över en tjej som man aldrig ens träffat, som råkat vara i bild i ett par sekunder och även låtit bli att raka sig under armarna?
Herregud. Nej, det är inte äckligt med hår under armarna bara för att man råkar vara tjej. Och nej, ni har inte rätt att sätta er och mobba henne för det heller. Förstår inte varför det ska vara någon skillnad på hår under armarna på en tjej eller kille. Mogna människor det där.

Kan helt ärligt säga att den enda anledningen till att jag rakar mig under armarna är just detta. Folk skulle kolla snett. Tycker inte att det påverkar lukt eller något sånt dumt som brukar vara ett argument som dyker upp. Eller att håret skulle vara "ivägen" som vissa sött påstår. Näe. Förstår mig inte på det där. Det är inte rätt att hoppa på en tjej och kränka henne bara för att hon inte följer normen.

Nu har jag kontrakt och matkort framför mig.

2012-03-11 @ 23:21:25
Ska precis läsa igenom- och skriva på kontraktet för att bo på Forsa Folkhögskola för resten av terminen. Känner lite ångest inför alla datorfria nätter, men detta är ändå för mitt eget bästa så jag biter ihop bäst fan jag kan!

Det funkar rätt så bra att äta medicinen i alla fall. Känner mig inte direkt självmordsbenägen på samma vis även om jag inte direkt hittat "någon mening" med livet heller. Flyter med helt enkelt. Har inte haft några behov av att skriva av mig i bloggen i alla fall.

Fredagskvällen

2012-03-02 @ 23:35:18
Måste bara få berömma mig själv för att jag både lagat mat till mig och Olle (potatismos och stekt bacon) och så städade jag även undan direkt efter att jag ätit för en gång skull! Inga potatisskalsrester eller annat kvar, ingen disk. Ingenting! Fan vad skönt det känns. Fattas bara att jag fortsätter hålla efter med städningen så att det inte hinner bli så skitigt som före Isabelle städade. Fan vad karlar kan stöka ned alltså. Speciellt sådana som Olle, som faktiskt inte bryr sig ett dugg om det är stökigt. Jag hoppas att han hjälper mig att hålla efter den här gången. Förut räckte det med att jag inte orkade ta tag i disken en gång för att det skulle eskalera och bli hur sliskigt som helst i köket på bara någon dag.
Funderar även på att dra en riktig grundstädning någon dag på lovet, nu när det är vår och allt. Tänker flytta bort spisen och tvätta där också eftersom dem som bodde här tidigare slapp undan att städa ur lägenheten helt. Kanske ska ta det samtidigt som vi ska köra tvättdag.

Dags att fylla in luckorna sedan i måndags.

2012-03-02 @ 16:36:20
Den här veckan har varit väldigt seg och jag kämpar emot tröttheten precis hela tiden, känns det som. Tänkte att jag skulle försöka dra igenom veckan som gått även om det egentligen inte har hänt så himla mycket. Måste säga att det känns jäkligt underbart med allt varmare dagar, för att inte tala om solskenet och ljusare dagar! Våren har en jäkla förmåga att få mig på bättre humör.

Tisdag - födelsedagsfirande
Fy sjutton vilken underbar dag! Skoldagen gick hur bra som helst och jag jobbade på riktigt bra faktiskt, trots att jag var trött som fan. Sen vid 15:00 åkte jag, Lotta och Angelica mot stan och mötte upp Eimi. Gick runt och shoppade lite och sedan drog vi oss mot skutan för att käka middag, där fick vi även sällskap av Jesper efter en stund.
Blev rätt besviken på "Lövbiten" som det stod att det skulle vara, i menyn.. Den både smakade- och såg ut som en tillplattad hamburgare.. Efterrätten var riktigt ljuvlig i alla fall! En bit blåbärspaj med mjukglass! Efter skutan drog vi oss vidare mot bion och såg "War Horse", fick även sällskap av ytterligare två personer: Fredrik och Terese. Åh herregud säger jag bara. Vilken film! Den är verkligen episk, tung och sorglig. Sevärd som fan!

Tack till alla underbara människor som gjorde min dag bäst! Synd att vissa inte kunde hänga med bara, men det kommer fler dagar! ;)

Onsdag - magsjuka :(
Den här dagen borde jag väl inte ens ta upp egentligen. Den började med att jag fick höra att Eimi var magsjuk och direkt efter att hon sagt det så började jag må illa. Tänkte att det säkert var ren inbillning men när jag sedan började kräkas jag med och vara allmänt dålig i magen, ja. Då fick jag nog inse att jag också åkt på någon skit. Drog täcket över huvudet och sjukskrev mig i alla fall.

Torsdag
Mådde betydligt bättre än vad jag gjorde på onsdagen men var jäkligt trött hela dagen. Orkade i alla fall laga lite mat till mig och Olle och senare kom Isabelle och städade hela lägenheten för att få pengar till sin resa. Fan vad skönt det var att se jobbet bli gjort utan att själv behöva lyfta ett finger, hahaha! Får se till att det inte går så långt igen nu bara.

Fredag
- Friluftsdag och möte
Idag var det meningen att vi skulle på friluftsdag med klassen, men jag hoppade över den eftersom jag skulle på möte efter lunch. Det var jag, mamma, Eva (skolans kurator) och så min mentor som hade möte. Det vi kom fram till är i alla fall att jag ska flytta in i ett rum på skolan direkt efter lovet och bo där för resten av terminen. Jag är helt säker på att det är det bästa jag kan göra och att det kan hjälpa mig att vända på mina dåliga rutiner och ovanor. Det är jättesvårt för mig att ändra på mina ovanor när Olle sitter kvar med sina gamla om vi nu skulle bo tillsammans såsom vi pratat om. Så ja, det här får bli lösningen för nuet och sedan får vi väl se vad framtiden har att ge oss.

Just nu gör jag inte mycket i alla fall. Funderar på att försöka få lite skoljobb överstökat bara för att kunna skryta lite om det sen, hähä. Vet inte ens vad Olle har tänkt göra heller så.

RSS 2.0