Hemma: trött och slut

2011-10-05 @ 15:22:25
Jag sitter här och är riktigt sugen på att få in lite häst i mitt liv. Jag ser mig omkring och funderar på vad jag har för möjligheter. Samtidigt som jag vill lära mig så mycket som möjligt, så har jag svårt för tanken på att börja på någon av de ridskolor som finns här. (Vet inte ens om jag har råd med det heller, så)

Det är sjukt hur mycket jag saknar hästpyssel, mysiga turer osv. Men vad har jag för möjligheter? Jag känner inte mycket hästfolk, så jag har ingen fot inne i hästvärlden alls.

Sen vet jag att jag knappast kan ha en egen- eller foderhäst. För lite erfarenhet, pengar och kunskap om hästar. Något jag har funderat på däremot är väl det där med medryttarhäst. Jag har testat det tidigare, även om det inte var någon lång stund, och jag vet att det kan fungera. Däremot saknar jag fortfarande kontakter och vet inte hur sjutton jag skulle kunna hitta en lämplig häst där jag kan hjälpa till.

Eftersom det var en tid sedan jag faktiskt red så måste jag dessutom mjukstarta. Funderar på om det skulle kunna gå att rida för instruktör/privat lektion med en ev medryttarhäst eller liknande. Sedan vill jag hålla utkik efter kurser och läsa på det jag kommer över om allt som har med hästar att göra.

Jag saknar det verkligen! Men just nu har jag svårt att hitta några möjligheter. Håller utkik efter medryttarhästar hela tiden, men det finns aldrig någon i närheten som funkar.. Det känns bara så himla tråkigt och hopplöst.. Vad sjutton kan jag göra?!

Kommentarer
Postat av: Eimi

Hon som jag/vi har Mimir och Miche hos nu är jätteduktig och jag kan rekommendera en privatlektion med henne! Kika runt på hennes hemsida:

http://www.moridsgarden.se/

2011-10-06 @ 11:48:10
URL: http://eimsne.blogspot.com/
Postat av: Eimi

SV/RE: Länken var till en tjejs album på facebook, kan hända att hon har spec inställningar..



Jag har ju två spotify.. En "vanlig" med 10 tim maxlängd och den senaste med "Unlimeted". Hade ju för länge sedan tänkt att köpa "Premium" men har inget kreditkort! Idioti att man bara får lyssna på en låt 5 ggr! >.<



Har den senast versionen på uTorrent (finns ingen ny version när jag försöker uppdatera). När uTorrent säger "Torrentfel" när jag försöker ladda ner, står det under att "Tidigare volym ej monterad". :o Jag tankar ner från http://thepiratebay.org/

http://www.kat.ph/

http://www.tankafetast.com/

2011-10-10 @ 17:32:32
URL: http://eimsne.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0